Pametna kuća BLOG

Svako može imati sistem pametne kuće u svom domu ili kancelariji. Saznajte sve što treba o automatizaciji prostora u ovoj Smart Home Blog sekciji pre nego što investirate u budućnost. Izaberite svoju temu!

sta je pametna kuca graficki element

Šta je pametna kuća – pitanje koje se često postavlja u poslednje vreme jer je postala pristupačna svakom domu ili kancelariji. Saznaj više!

da li pametna kuca moze da se hakuje

Pametna kuća olakšava život putem automatizacije bezbednosti, grejanja i osvetljenja. Međutim, koliko je lako hakovati? Saznajte ovde!

najbolji pametni uredjaji za vlasnike kucnih ljubimaca

U ovom tekstu objasnićemo kako uređaji za ljubimce funkcionišu, zašto su potrebni i koliko brzo mogu da se ugrade u smart home sistem.

pametno-osvetljenje

Otkrijte kako pametne sijalice rade, kako štede energiju, koje su njihove prednosti i kako se mogu integrisati sa drugim pametnim uređajima u tvom domu.

pametna kuća i deca

Saznajte kako pametna tehnologija može povećati sigurnosti dece, koji su uređaji najpotrebniji, kao i kako da izaberete odgovarajuće uređaje za svoj dom.

automatizacija logistike

U ovom članku ćemo istražiti načine na koje automatizacija logistike transformiše transportnu logistiku i poboljšava efikasnost procesa.

najbolji uredjaji za pametnu kucu graficki element

Evo 10 pametnih uređaja koji će unaprediti tvoj dom. Kontroliši svaki aspekt svoje svakodnevice na efikasan i inovativan način.

Pametni uređaji u kuhinji grafički element

Da vidimo kako inovacije digitalnog doba utiču na kuvanje i u kolikoj meri je priprema hrane danas sigurnija, kako za ljude, tako i za domaćinstvo.

Evolucija pametnih uredjaja graficki element

Kroz pet ključnih tačaka ćemo te podsetiti na neka ostvarenja naučne fantastike čije elemente možemo da uočimo u stvarima koje su nam danas dostupne. Pa, da krenemo.

pametni kucni bioskop

Dodajte futuristički dodir vašem doživljaju: 4K rezolucijapametni televizori i AI veštačka inteligencija. U rečima koji slede saznaj kako šta će bliska budućnost doneti u naše domove. 

glasovni asistenti u pametnim kucama

Da vidimo kako inovacije digitalnog doba utiču na kuvanje i u kolikoj meri je priprema hrane danas sigurnija, kako za ljude, tako i za domaćinstvo.