Pametna kuća BLOG

Svako može imati sistem pametne kuće u svom domu ili kancelariji. Saznajte sve što treba o automatizaciji prostora u ovoj Smart Home Blog sekciji pre nego što investirate u budućnost. Izaberite svoju temu!

sta je pametna kuca graficki element

Šta je pametna kuća – pitanje koje se često postavlja u poslednje vreme jer je postala pristupačna svakom domu ili kancelariji. Saznaj više!

da li pametna kuca moze da se hakuje

Pametna kuća olakšava život putem automatizacije bezbednosti, grejanja i osvetljenja. Međutim, koliko je lako hakovati? Saznajte ovde!

najbolji pametni uredjaji za vlasnike kucnih ljubimaca

U ovom tekstu objasnićemo kako uređaji za ljubimce funkcionišu, zašto su potrebni i koliko brzo mogu da se ugrade u smart home sistem.

pametno-osvetljenje

Otkrijte kako pametne sijalice rade, kako štede energiju, koje su njihove prednosti i kako se mogu integrisati sa drugim pametnim uređajima u tvom domu.

pametna kuća i deca

Saznajte kako pametna tehnologija može povećati sigurnosti dece, koji su uređaji najpotrebniji, kao i kako da izaberete odgovarajuće uređaje za svoj dom.

automatizacija logistike

U ovom članku ćemo istražiti načine na koje automatizacija logistike transformiše transportnu logistiku i poboljšava efikasnost procesa.

najbolji uredjaji za pametnu kucu graficki element

Evo 10 pametnih uređaja koji će unaprediti tvoj dom. Kontroliši svaki aspekt svoje svakodnevice na efikasan i inovativan način.

Pametni uređaji u kuhinji grafički element

Da vidimo kako inovacije digitalnog doba utiču na kuvanje i u kolikoj meri je priprema hrane danas sigurnija, kako za ljude, tako i za domaćinstvo.

Evolucija pametnih uredjaja graficki element

Kroz pet ključnih tačaka ćemo te podsetiti na neka ostvarenja naučne fantastike čije elemente možemo da uočimo u stvarima koje su nam danas dostupne. Pa, da krenemo.

pametni kucni bioskop

Dodajte futuristički dodir vašem doživljaju: 4K rezolucijapametni televizori i AI veštačka inteligencija. U rečima koji slede saznaj kako šta će bliska budućnost doneti u naše domove. 

glasovni asistenti u pametnim kucama

Da vidimo kako inovacije digitalnog doba utiču na kuvanje i u kolikoj meri je priprema hrane danas sigurnija, kako za ljude, tako i za domaćinstvo.

Smart Home automatizacija modularnih kuća

Modularna kuća se sastoji od fabrički proizvedenih modula, što predstavlja inovativni pristup u gradnji i montaži objekata. Evo kako Smart Home automatizacija tu pomaže.

Alexa boje šta znače

U ovom članku ćemo istražiti tajne boja i signala koje emituje vaš virtuelni asistent. Osim što će vam otkriti kako interpretirati ove pulsirajuće boje, naučićete i kako ih iskoristiti za maksimalno iskustvo u vašem pametnom domu. 

smart home automatizacije prednosti i mane

Uvođenje robotike i veštačke inteligencije znatno je promenilo naš stil života. Obaveze koje su nam nekada oduzimale mnogo vremena sada mogu biti završene jednim klikom. Kućna automatizacija postaje sve popularnija jer ljudi žele da svoje domove učine pametnijim, efikasnijim i lakšim za brigu.