Pametna Kuća

ALARMNI SISTEMI

UGRADNJA ALARMA ZA BEZBEDNIJU
SVAKODNEVNICU

Alarmni sistem kreiran za vas ako:
• Posedujete biznis
• Često putujete
• Imate decu ili starije ukućane
• Živite sami

Zajedno gradimo bezbedniji, pametniji svet

4 razloga da instalirate ALARMNI SISTEM

Pouzdan alarmni sistem je suštinski deo opreme za zaštitu života i imovine. Pored toga, sinhronizacijom sa drugom bezbednosnom opremom kao što su video kamere, video nadzor i kontrola ulaza, postižete maksimalnu sigurnost i kontrolu.

Prevencija od uljeza
i brza obaveštenja

Kada imate alarmni sistem koji je na vidnom mestu, 60% je manja šansa da će uljez probati neovlašćeno da uđe. Čak i ako neko pokuša da provali u vaš prostor, alarm će se odmah aktivirati i upozoriti policiju, ali i vas, kako biste blagovremeno reagovali.

Zaštita od vatre
i curenja gasa

Alarmni sistemi nisu samo efikasni u borbi protiv uljeza. Naš alarmni sistem može otkriti opasnosti po životnu sredinu, uključujući požar i ugljen monoksid, i oglasiti sirenu kako bi se ukućani ili radnici evakuisali na vreme. Alarm se takođe može programirati da odmah obavesti vatrogasnu službu ili druge hitne službe.

Medicinska pomoć
u hitnim slučajevima

Domaćinstva sa starijim članovima često mogu biti meta provalnika. Pored toga, u ovakvim slučajevima ukućani su pod većim rizikom da im zatreba medicinska pomoć. Naši alarmni sistemi nude dodatne priveske za medicinska upozorenja, koja mogu odmah kontaktirati hitne službe ako zatreba intervencija.

Smanjeni troškovi
osiguranja

Pored zaštite vaše porodice ili radnika, alarmni sistemi vam takođe mogu uštedeti novac na troškovima osiguranja. Pošto osiguravajuća kompanija zna da je vaš dom ili poslovni prostor dobro zaštićen, olakšaće vam troškove pokrića i dati bolje uslove.

Podignite bezbednost
na maksimalni nivo uz integraciju sistema

“Bulletproof” vid bezbednosti se dobija sinhronizacijom svih bezbednosnih uređaja – video kamera, video interfona, alarma i kontrola pristupa – u jedan pametni sistem.

Često postavljana pitanja i odgovori

Lažni alarmi se nikada ne mogu potpuno isključiti, ali su veoma retki. Ako imate kućne ljubimce, Home Logic alarmni sistemi imaju detektore pokreta otporne na kućne ljubimce, kako se ne bi aktivirao alarm kada se vaš četvoronožni prijatelj kreće po kući.

Bilo da su u pitanju alarmi za kuću, kancelariju ili veći poslovni objekat, princip rada alarmnih sistema je u uvek isti. Kada se desi provala, požar ili tehnički problem, ovo registruju odgovarajući detektori (kao što je detektor pokreta ili detektor dima). Detektori prijavljuju događaj kontrolnoj tabli. Signal se prenosi preko interneta ili GSM sistemom.

Kontrolna tabla je mozak alarmnih sistema, na osnovu signala od senzora aktivirace se sirena koja ce upozoriti sve u ubjektu i u blizini, proslediće signal kontrolnom centru ili vama na aplikaciju mobilnog telefona.

Čak ni nestanci struje ne mogu da onesposobe sistem jer su alarmni paneli, sonde i važni dodaci opremljeni rezervnim baterijama. Ovo obezbeđuje savršen rad alarmnih sistema u svakom trenutku.

Da. Unutrašnji alarmi se oglašavaju samo u zatvorenom prostoru. Vrši pritisak na provalnike sa ciljem da ih uplaši i upozorava lica koja se nalaze u zgradi.

U slučaju aktiviranja alarma, interni alarm mođe biti dopunjen spoljnom sirenom. Takođe će se aktivirati spoljna trepćuća svetla.

Kod tihog alarma nema buke. Umesto toga, telefonski poziv sa glasovnom porukom se upućuje na jedan ili više unapred definisanih brojeva. To može biti komšija, vaš mobilni telefon ili pozivni centar za hitne slučajeve.
U svakom trenutku možete imeti obaveštenja o dogadjaima u prostoru i povredi prostora na vašem mobilnom telefonu u relanom vremenu.