VIDEO NADZOR

UGRADNJA VIDEO KAMERA I INTEGRACIJA
U JEDAN SISTEM

Budite spokojni uz video nadzor koji možete nadgledati bilo gde. Stići će vam obaveštenja u realnom vremenu kada vaša deca stignu iz škole, ili ako neko neovlašćeno uđe u vaš poslovni prostor.

  • Široki ugao snimanja
  • HD rezolucija
  • Noćno snimanje
  • Detekcija pokreta
  • Daljinski nadzor

Zajedno gradimo bezbedniji, pametniji svet

Home Logic video nadzor podrazumeva…

  • Sisteme i rešenja za video nadzor
  • HD, IP, bežični ili CCTV video nadzor
  • Lokalne i mrežne opcije za skladištenje video zapisa
  • Video i obaveštenja u realnom vremenu preko mobilne aplikacije
  • Video nadzor integrisan sa alarmnim sistemima, kontrolom pristupa i pametnom kućom

Ugradnja video nadzora u poslovnom prostoru

Prevencija krađe
i brza obaveštenja

WiFi kamere za video nadzor mogu da se prate putem interneta, pa možete da posmatrate u bilo kom trenutku dešavanju unutar i van poslovnog prostora.

Pored toga ove kamere visoke rezolucije nude
mogućnost obaveštenja putem aplikacije kada senzori detektuju pokret, tako da ćete biti obavešteni u realnom vremenu o potencijalnim opasnostima.

Poboljšana bezbednost
na radnom mestu

Video nadzor pomaže da nadgledate uslove i identifikujete
sve potencijalne opasnosti na radnom mestu, ili ponašanja koja mogu dovesti do povreda na poslu.

Takođe, incident zabeležen na video kameri pruža uvid u faktore koji su doveli do incidenta, i omogućava vam da poboljšate obuku zaposlenih ili modifikujete trenutne
procese u poslovanju.

Povećana produktivnost
zaposlenih

Sa boljom tehnologijom dolazi i bolja kultura rada. Uz video nadzor zaposleni postaju profesionalniji i kao rezultat toga su više fokusirani na svoj rad.

Na dugoročnom planu, video nadzor na poslu će vam pomoći da komunicirate efikasnije i obezbedite bolju saradnju unutar kompanije.

Bezbednosni sistem koji se
prilagođava svakoj industriji

• Auto saloni
• Komercijalne nekretnine
• Gradilišta
• Korporativna bezbednost
• Komunalne usluge i energija
• Vladine agencije
• Logistički i distributivni centri
• Maloprodaja i skladištenje

Ugradnja video nadzora u kući

Pazite na vašu decu i ljubimce kada niste kod kuće

Ukoliko se brinete svaki put kada morate ostaviti decu samu kod kuće, možete biti mirni uz IP kamere ili WiFi kamere ugrađene u vašem domu. S druge strane, takođe možete proveriti svoje ljubimce i znati kako provode vreme kada su bez vas.

Obezbedite bolju sigurnost unutar i van kuće

Uz video nadzor, 60% je manja šansa da će se
potencijalni provalnici odlučiti da povrede prostor koji se nadgleda. Možete pratiti sva dešavanja u dvorištu, prilazima vašem objektu i nadgledati događaje koji su bitni. Sama funkcija odvraćanja može vas poštedeti neprijatnosti provale ili materijalne štete.

Faktori koje treba da uzmete u obzir
prilikom odabira video nadzora

Prvi korak implementacije sistema video nadzora je određivanje veličine područja koje želite da nadgledate. Ovo će vam pomoći da shvatite koliko kamera, kao i koje vrste kamera koje će vam trebati. Za šire otvorene prostore, možete razmisliti o kameri koja nudi panoramski pogled i kontrolu optike sa detaljnim zumiranjem određenih delova prostora koji se nadgleda.

Ovo može biti više do ličnih preferencija, ali još jedan faktor koji treba uzeti u obzir je da li želite da vaše kamere budu skrivene ili na vidnom mestu. Imati kamere u vidokrugu vašeg doma ili preduzeća može odvratiti povrede prostora jer će uljez znati da ga snimaju kamere visoke rezolucije.

Osvetljenje je važan faktor koji treba uzeti u obzir prilikom kupovine sistema za video nadzor. Obavezno potražite kamere koje podržavaju rad pri slabom osvetljenju. Treba uzeti u obzir i druge faktore kao što su odsjaji i refleksije kako bi se dobio maksimalno kvalitetan video nadzor.

Pre instalacije treba da odlučite da li će vaš video nadzor biti unutra, spolja ili pomalo od oba. Spoljašnje kamere moraju da budu u stanju da funkcionišu po nepovoljnim vremenskim uslovima, da budu vodootporne, da imaju vandal-otporno kućište i da imaju mogućnost kvalitetnog snimanja u noćnim uslovima. 

Na kraju, razmislite o tome da li želite da sačuvate svoje video snimke, kao i da ih pregledate kasnije i koji je period potreban da se čuvaju snimci. Neki sistemi video nadzora imaju ugrađene memorijske kartice, koje dobro rade za pojedinačne kamere i za kratkotrajno čuvanje snimaka. Ako vam je potrebno duže trajanje snimaka sa različitih kamera, razmislite o integrisanju sistema kako biste sebi olakšali upravljanje bezbednošću sa jednog mesta.

Ako želite uživo pristup snimcima vaše kamere, možete odabrati IP (internet protokol) kameru. Sve dok imate pristup internetu, ove kamere visoke rezolucije se mogu gledati pomoću računara, pametnog telefona, tableta ili pametnog TV-a. Dobra je ideja uzeti u obzir sve opcije kada birate sistem video nadzora, kako biste mogli da izaberete video nadzor koji najbolje odgovara vašim potrebama.