Pametna Kuća

O NAMA

Home Logic

Digitalizacija poboljšava korisničko iskustvo sa sve više integrisanim funkcijama i uređajima. Zato je Smart home sistem je uspeo da pojednostavni životne i radne navike više nego ikada pre.

Tehnologija pametne kuće podiže standarde udobnosti i sigurnosti, a ujedno smanjuje troškove za korišćenje energije. Svaki aspekt vašeg doma može se personalizovati tako da se prilagođava vašoj rutini.

Home Logic čini tim profesionalaca iz različitih sfera IT industrije, i iza sebe imamo brojne saradnje sa
renomiranim kompanijama. Nudimo vam pojedinačna ili komplentna rešenja za instalaciju Smart Home tehnologije u vaš dom ili kompaniju, koja podrazumevaju:

• Video nadzor
• Video interfon
• Alarmni sistemi
• Evidencija radnog vremena
• Kontrola pristupa
• Elektro instalacije
• IT podrška

Prilagođena rešenja

Mi prilagođavamo i konfigurišemo različite uređaje prema vašim potrebama, ali i potrebama vaših kupaca. Pažljivo razumemo i analiziramo zahteve i dolazimo do najinovativnijih mogućih rešenja koja obezbeđuju sadržaj i udobnost krajnjem korisniku.

Posvećena usluga

Proširujemo naše usluge kako bismo odgovorili na sve zahteve naših klijenata sa najvećom posvećenošću visokoj tehnologiji.

Zadovoljstvo klijenata

Zadovoljstvo klijenata je naš pokretački faktor koji nas motiviše da kontinuirano poboljšavamo usluge. Nastojimo da prihvatimo nove izazove i radimo zajedno sa našim timom stručnjaka, kako bismo unapredili globalne standarde digitalizacije i doprineli budućem pametnom svetu.

Kontaktirajte nas


     

    Podignite bezbednost
    na maksimalni nivo uz integraciju sistema

    Bulletproof” vid bezbednosti se dobija sinhronizacijom svih bezbednosnih uređaja – video kamera, video interfona, alarma i kontrola pristupa – u jedan pametni sistem.